Voorwaarden

Betalingen dienen contant voldaan te worden bij bezorging of het afhalen van de materialen. Mits anders overeengekomen met de verhuurder.

Transportkosten (bezorging) boven de € 25,- euro in Eindhoven zijn gratis, onder de € 25,- euro bereken we € 5,- transportkosten. Buiten deze regio zijn de transportkosten in overleg.

Bij beschadiging van de artikelen wordt de reparatie- of vervangingskosten in rekening gebracht.

De huurder dient de goederen direct bij ontvangst te controleren op enige beschadiging dan wel het niet schoon zijn van de materialen.

Vanaf het in gebruik nemen van goederen verliest de huurder het recht op reclameren.

De huurder dient alle gehuurde matrialen volgens afspraak op de overeenkomst vermelde huur periode terug te brengen.

Onze producten mogen in geen enkel geval door huurder worden verhuurd aan derden.

U dient de artikelen schoon en in dezelfde staat retour te brengen zoals u deze ontvangen heeft. Wilt u dat wij de artikelen voor u schoonmaken dan worden er eenmalig schoonmaakkosten berekend.

De bedragen gelden standaard voor de verhuur van een periode van 24 uur. Tenzij anders overeengekomen met de verhuurder. Indien u materialen langer dan 24 uur wilt huren zullen wij een passende offerte voor u maken.

VDH Totaal Partyverhuur is niet aansprakelijk voor schade die is geleden door de huurder en/of gebruikers van het gehuurde.

Annulering van uw bestelling kan tot 2 dagen voor aanvang huurdatum, wij brengen u dan geen kosten in rekening, Bij annuleringen binnen 2 dagen voor aanvang (huurdatum) wordt 50% van de totale aangevraagde offerte in rekening gebracht.